GEOS  d.o.o. za izvođenje geodetskih radova i usluga

Firmu su, 2003. godine, osnovali diplomirani inženjeri geodezije Zdravko Stijepović i Dragiša Vuković. (CV osnivača možete pogledati ovdje, a registraciju ovdje).

Od osnivanja do danas firma GEOS d.o.o. je izrasla u jednu od najznačajnijih privatnih preduzeća koja se bave geodetskim poslovima u Crnoj Gori.

Projekte u kojima smo učestvovali i poslove koje smo samostalno radili možete pogledati u skraćenoj REFERENC LISTI koja je podijeljena na različite grupe geodetskih poslova i to: Geodetske podloge za projektovanje, Geodetsko praćenje izgradnje objekta, Geodetski nadzor i revizije geodetskih projekata, Projekti i izravnanje geodetskih mreža, Geodetske oskultacije objekta, Eksproprijacija, parcelacije i etažna razrada objekata.

Firma trenutno ima šest zaposlenih od kojih su 3 diplomirana inženjera, 2 bečelor inženjera i jedan tehničar. Spisak zaposlenih radnika možete pogledati ovdje.

Posjedujemo savremenu mjernu tehniku za klasična geodetska snimanja i opremu za GPS mjerenja. Osnovnu opremu za terenska mjerenja čine četiri LEICA Totalne stanice (TS06ultra, TCR702, TCR703 i TCR407), LEICA GPS sistem 1200 i LEICA digitalni nivelir. Spisak ove i ostale opreme sa kojom raspolažemo možete pogledati ovdje.

Firma GEOS d.o.o. je ispunila uslove i dobila LICENCE od Ministarstva za ekonomski razvoj i od Uprave za nekretnine.

Anketa

Koliko ste puta koristili geodetske usluge ?
 
356402